Gryderetten er både hyggelig og lækker, og så har den masser af smag. Her er de allerbedste gryderetter som hurtigt kan laves og serveres
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
½ spsk smør
25 g bacon eller røget flæsk
100 g kogt oksebryst
½ lille chilipeber
1 fed hvidløg
¼ tsk salt
½ løg
½ rød peberfrugt
½ lille ds nyrebønner
1½ dl bouillon
½ tsk timian
½ tsk sar
salt og friskkværnet peber
½ tsk paprika
½ tsk karry
1-2 dråber Tabasco
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde.
Skær baconen i små terninger og rist dem i det varme
fedtstof.
Skær det kolde, kogte kød i terninger, kom det i gryden og
brun det.
Hak chilipeberen groft.
Stød hvidløget i en morter med ½ tsk salt og hak løget fint.
Kom chilipeber, hvidløg og løg i gryden og svits det.
Gør peberfrugten i stand og skær den i små terninger.
Kom også dem i gryden og svits dem.
Kom bønnerne ved og spæd med bouillon.
Krydr med timian, sar, salt, peber, paprika, karry og Tabasco.
Lad retten simre under låg 5-10 min.
Smag den til før serveringen.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.