Dufter som ved Middelhavets bredder: Marinerede mini-oksefiletskiver,
serveret med en sauce af soltørrede tomater og pinjekerner
Til 2 personer 💋 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
25 min. (plus tid til marinering)
# Ingredienser
2 fed hvidløg
½ tsk tørret timian
1 tsk citronskal (økologisk)
lidt peber
3 spsk olie
8 skiver oksefilet (a 40 g).
1 løg
30 g pinjekerner
50 g soltørrede tomater
4 spsk grønsagsfond
3 spsk hakket bredbladet persille
salt og peber
* Tilberedning
1. Et presset hvidløgsfed, ½ tsk tørret timian, 1 tsk citronskal, lidt peber og 1 spsk olie røres sammen og smøres på 8 skiver
oksefilet.
Mariner kødet i ½ time.
Løg hakkes og svitses let i 1 spsk olie på en pande sammen
med 1 presset hvidløgsfed.
30 g pinjekerner ristes på en tør pande.
2. Soltørrede tomater skæres i terninger, pureres
sammen med løgblandingen, 1 spsk olie og 4 spsk grønsagsfond.
Pinjekernerne og 3 spsk hakket bredbladet persille røres i.
Der krydres med salt og peber.
Kødet deles i 2 portioner. der svitses kraftigt i olie i 1-2 minutter på hver
side.
Krydres med salt og serveres med saucen.
Energi pr. portion: 38 g protein, 36 g fedt, 5 g kulhydrater.
498 kcal (2085 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.