Den franske
dijonsennep er en vigtig ingrediens i denne ret. Det er takket være den stærke
sennep, at gryden får det lille ekstra pift. Retten er nem og lækker
Tid: 35-40 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g roastbeef
2 spsk smør eller
margarine
300 g friske champignoner
1 lille porre
½ dl syltede løg
1 fed hvidløg
2-3 dl vand
1 spsk hvedemel
1 dl fløde 13½
1 spsk fransk sennep
1 tsk estragon
1 spsk soya
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler.
2. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Når det er
stegeklart, lægger du kødet i lidt ad gangen og bruner det.
Læg ikke for meget
i, for så er det svært at få det brunt.
3. Læg kødet over i
en sauterpande.
4. Steg
champignonerne på panden. Del dem hvis de er store.
5. Kom
champignonerne, strimlet porre, syltede løg og presset hvidløg ved kødet.
6. Hæld vandet på og
lad det simre 20 min.
7. Pisk mel og fløde
sammen og jævn saucen.
8. Smag retten til med
fransk sennep og estragon.
Lad den koge 3-5 min.
Smag til med soya, samt lidt salt og peber.
9. Server med ris og
tynde porreringe.
Tips: Skal du servere gryden til glutenallergikere,
erstatter du blot hvedemelet med samme mængde Maizena.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------