Logo

Oksegullasch - bedst i Kogebog.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksegullasch - bedst i Kogebog.dk 

 
Her er den bedste opskrift på en klassisk gullasch med kartoffelmos, pasta eller ris. En populær og lækker gryderet med oksekød, paprika og champignon.
Forberedelsestid: 20 min Kogetid: 2 timer og 15 min Antal kuverter: 4

 
# Ingredienser
1 kg oksetykkam
2 spsk olie
2 store løg i skiver
2 knuste hvidløgsfed
6 tsk stødt sød paprika
1 spsk hvedemel
0,6 dl tomatpuré
2,5 dl rødvin
4 dl oksefond

 
*Tilberedning
1. Skær fedt og sener fra kødet. Skær kødet i tern på 2 cm.
Varm olien i en tykbundet gryde. Kom løg og hvidløg i.
Steg ved medium varme i 2 min, eller indtil de er gyldne.
Tilsæt kødet i portioner.
Steg hver portion i 5-10 min, eller indtil kødet er godt brunet.
Kom al kødet tilbage i gryden.

 
2. Tilsæt paprika og mel og steg det i 1 minut under omrøring.

 
3. Tilsæt tomatpuré, rødvin og fond under omrøring.
Fortsæt med at røre, indtil blandingen koger.
Skru ned for varmen og lad det simre under låg i 2 timer, eller
indtil kødet er mørt.
Du kan evt røre en klat cremefraiche i saucen lige inden servering.
Server retten med kartoffelmos, pasta, nudler eller dampede ris.

 
1. Oksegullasch - bedst i Kogebog.dk

 
2. Oksegullasch - bedst i Kogebog.dk

 
3. Oksegullasch - bedst i Kogebog.dk

 
Tips:
Retten kan laves en dag i forvejen og
opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder.
Variation: Kylling kan bruges i stedet for oksekød,
men tilberedningstiden skal nedsættes.

 
Se alle de bedste opskrifter med oksetykkam

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her