Fantastisk ret med basmatiris,
skært oksekød, champignon, gulerødder, sukkerærter,
løg og kokosmælk, som gør retten dejligt smagfuld. Retten er nem at lave
Til 4 personer.
# Ingredienser
600 g mørt oksekød
½ dl olie
3 gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
1-2 tsk sød
chilisauce
250 g champignoner
3 dl kokosmælk
4 forårsløg
250 g sukkerærter
salt og peber
Tilbehør: Basmatiris
* Tilberedning
Varm wokken op.
Skær oksekødet i
strimler på ½x4 cm.
Kom halvdelen af
olien i wokken og lynsteg kødstrimlerne under omrøring i 2-3 min.
Tag kødet op og læg
det på en tallerken.
Tør wokken af
indvendig med køkkenrulle.
Svits tændstiktynde gulerodsstrimler og finthakket løg og hvidløg i resten af
olien.
Rør hele tiden.
Tilsæt chilisauce og
skiveskårne champignon - rør igen og tilsæt kokosmælk efter 2 min.
Bring retten til kogepunktet og tilsæt skivede forårsløg, sukkerærter og de
stegte kødetrimler.
Lad det hele koge
videre 1 min - smag til med salt og evt. mere chilisauce.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.