Det bliver ikke bedre - opskrift på den klassiske pariserbøf med et lille
twist og i en virkelig lækker og nem version - få opskriften lige her.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Pariserbøf:
½ løg eller 1-2 forårsløg
50 g syltede rødbeder
50 g syltet agurk
200-300 g magert hakket oksekød
1 æg
2 skiver groft brød
25-50 g smør
1-2 tsk kapers
sprød salat
salt og peber
evt 2 rå æggeblommer
*
Sådan laver du Pariserbøf:
Hak løg, rødbeder og syltet agurk.
Ælt kødet med æg, salt og peber og form det til 2 flade
bøffer på brødskiverne.
Steg dem med kødsiden nedad på en pande med smør ca. 4 min.
Vend dem og steg dem til brødet er gyldent ca. 3 min.
Anret med det hakkede tilbehør, kapers og lidt sprød salat.
Server straks.
INFO: Pariserbøf er en bøf af hakket oksekød, lagt på et
stykke hvidt brød og stegt i kort tid, med tilbehør efter egen smag som en rå
æggeblomme, hakkede syltede rødbeder, hakkede rå løg, kapers, høvlet peberrod
og pickles. Pariserbøffen findes på næsten alle danske frokostrestauranter og
er også en hverdagsspise, da den ikke er dyr at lave.
Kilde: Hjemmets bedste MAD