Prøv at servere
nogle gode pariserbøffer på rugbrød med en sprød og stærk kålsalat hurtig, sund
og mættende aftensmad.
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 6 min. 4 personer
# Ingredienser til Pariserbøf
på rugbrød med stærk kålsalat:
Bøffer:
400 g friskhakket
oksekød (tatarkvalitet)
15 g smør eller 1 spsk
olie
Kålsalat:
3 spsk mayonnaise
3 tsk dijonsennep
1-2 spsk lage fra
cornichonerne
1 spsk peberrod
400 g rødkål eller
rød spidskål
1 rødløg
salt og peber
Tilbehør:
12 cornichoner
4 tykke skiver
rugbrød
4 spsk kapers
karse
*
Sådan laver du Pariserbøf
på rugbrød med stærk kålsalat:
Kålsalat:
Pisk mayonnaise
sammen med sennep og cornichon-lage.
Riv peberroden fint
og rør den i dressingen.
Snit kålen fint, pil
løget og skær det i tynde skiver.
Vend kål og løg i
dressingen.
Smag til med salt,
peber og evt. til mere peberrod, hvis du kan lide, at det kradser.
Tilbehør:
Skær cornichoner i
tykke skiver.
Bøffer:
Form 4 flade bøffer
af kødet og brun dem hurtigt på begge sider på en varm pande med olie eller
smør.
Krydr med salt og
peber.
Fordel kålsalaten på
de 4 skiver rugbrød og læg en bøf oven på hver.
Drys cornichoner,
kapers og karse oven på bøfferne og server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD