Denne
pastaret er meget hurtig og enkel og får en frisk smag og syrlighed af
citronskal og -saft.
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer
# Ingredienser til :
400
g okse-wokstrimler
2
spsk olie
250
g champignon (i skiver)
2½
dl piskefløde
100
g babyspinat
50-75
g parmesanost (revet)
1
usprøjtet citron
500
g frisk pasta
salt
og peber
*
Sådan laver du Pasta med oksekød og spinat:
Sæt
en stor gryde letsaltet vand over at koge til pasta.
Brun
kødet på alle sider på en varm pande med 1 spsk olie.
Læg
kødet på en tallerken, varm 1 spsk olie op på panden og brun champignonerne i
olien.
Læg
kødet tilbage på panden, tilsæt spinat og fløde og kog igennem under omrøring,
til spinaten falder sammen.
Tilsæt
parmesan og fintrevet citronskal og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog
pastaen efter pakkens anvisning.
Gem
lidt af kogevandet og lad pastaen dryppe af i en sigte.
Vend
pastaen med sauce og kød og spæd evt. med lidt af kogevandet, hvis pastaen
suger al saucen og bliver tør.
Server
pastaen i dybe tallerkener og spis med det samme.
TIPS:
Du kan bruge kyllingebryst i strimler i stedet for oksekød.
Her finder du flere opskrifter på dejlig pasta. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD