Ved hjælp af enebær
og gin kan du få helt almindelig fars til at smage som kød af vildt.
Det smager saftsuseme godt. Retten hitter altid! Kan
anbefales
Tid: 25 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 lille løg
2 kogte kolde
kartofler
500 g hakket oksekød
1 æg
1-1½ tsk salt
½ tsk hvid peber
10 knuste enebær
1-2 spsk gin
1-1½ dl vand
2 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Skræl løg og
kartofler. Riv dem på et rivejern.
2. Rør kødet med
løg, kartofler, æg, salt, hvid peber, enebær og gin.
Spæd med vandet til
det er en smidig fars.
3. Tril farsen til
ret store kødboller og læg dem på et skyllet skærebræt.
4. Steg kødbollerne
nogle stykker ad gangen i fedtstoffet på en stegepande.
5. Lad kødbollerne
efterstege i en gryde.
6. Server vildt
kødbollerne med kartoffelmos og syltede tyttebær.
Tips: Kødbollerne kan smages til med lidt mere gin
og laves mindre.
Server dem da på
pinde med agurk og cherrytomater til en drink.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------