Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Stegetid i alt: ca 8 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kalvekoteletter, italienske:
4 kalvekoteletter (à ca 180 g)
1 æg
40 g rasp (1 dl)
salt og peber
Endvidere:
30 g smør
4 tynde skiver parmaskinke (ca 75 g)
50 g friskreven parmesanost
Smeltet smør: 30 g smør
*
Sådan laves Kalvekoteletter, italienske:
1. Bank kalvekoteletterne let med hånden.
2. Vend dem først i sammenpisket æg, dernæst i salt- og
peberblandet rasp.
Lad dem hvile ca 5 min.
3. Varm smørret gyldent på panden.
Steg koteletterne et par min. på hver side.
4. Læg en skive skinke på hver kotelet og drys den revne
parmesanost over.
Dryp det smeltede smør over osten, læg låg på panden.
Lad den stå ved jævn varme ca 4 min, indtil osten er
smeltet.
5. Server koteletterne på et varmt fad eller direkte fra
panden.
Spaghetti eller Fettuccine, fx Fettuccine verdi
hører til.
Tips: Parmaskinken kan erstattes af en god
spegeskinke.
Det er bedst at bruge friskreven parmesanost.
Køb et lille stykke, det er meget drøjt.
Reven parmesanost i plasticpose er ofte salt og uden god
smag af ost.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------