En jernholdig, mager
og kraftig gryderet. Vi krydrer med merian, som er fin sammen med lever og grønsager.
Her er en virkelig lækker ret med kalvelever, det er godt!
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g kalvelever
1 bid rodselleri
(200 g)
1Iz kålrabi (250 g)
1-2 gulerødder
1-2 æbler
1 spsk smør eller
margarine
2 dl bouillon (vand
+ terning)
1 tsk merian
¼ tsk peber
1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Skær leveren i
passende tern.
2. Skræl rodselleri,
kålrabi og gulerødder.
3. Skyl æblerne og
fjern kernehusene.
4. Skær grønsager og
æbler i tern.
5. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Brun leverstykkerne,
når fedtstoffet er stegeklart.
6. Læg leveren i en
gryde. Kom grønsags- og æbleterninger i.
Tilsæt bouillon,
merian, peber og salt.
7. Lad retten koge
10-15 min.
8. Server med kogte,
pressede kartofler eller pasta.
Tips: Server gerne levergryden med stegte
baconstrimler til at drysse over og lidt cremefraiche ovenpå.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvelever
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------