Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 20 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Millionbøf, ungarsk
hakket kalve- eller oksekød
2 løg
smør
1 tsk salt
2 tsk (edelsüss] paprika
1½ dl vand
1 ds surkål ()
cremefraiche (38%) eller piskefløde
Pynt: 1 bdt persille
*
Sådan laves Millionbøf, ungarsk
1. Pil løgene og hak dem groft.
2. Varm smørret i en gryde og svits løgene heri.
3. Tilsæt det hakkede kød og vend det, til det gryner og har
skiftet farve.
4. Kom salt, paprika, vand og surkål i gryden og bland det
hele godt.
Lad det koge for svag varme under låg ca 15 min.
5. Hæld cremefraichen (piskefløden) ved og lad det koge småt
endnu et par min. Smag til med salt og paprika. Hæld retten i et halvdybt varmt
fad.
6. Skyl og hak persillen.
Drys den over eller server den til.
Tips: Server Landbrød, Landbrød,
groft eller løse ris til.
Retten kan tilsættes lidt finthakket rød peberfrugt samtidig
med løgene.
1 spsk kommen kan tilsættes samtidig med surkålen.
Hvis der bruges cremefraiche med mindre fedtprocent, må
retten kun varmes til kogepunktet, ellers skiller den.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Millionbøf
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------