Brændende kærlighed er en klassisk dansk madret. Server
brændende kærlighed når I skal hygge jer og være kærlige. Og så er det nemt at
trylle frem.
Brændende kærlighed er rigtig mormormad og smager også skønt
en efterårs- eller vinterdag.
til 4 personer
# Ingredienser
Kartoffelmos af 1 kg
kartofler
500 g stribet flæsk
2-3 løg
syltede rødbeder
hakket persille
* Tilberedning
1. Flæsket skæres i
terninger og løgene i skiver.
Begge dele brunes på
panden.
2. Kartoffelmos
tilberedes af kartoflerne.
3. Kartoffelmosen
lægges i et fad, og flæsketerninger og løg hældes over.
4. Der pyntes med
hakkede rødbeder og persille eller purløg.
Tips:
Brændende kærlighed
er en hurtig og nem middags-ret.
Er tiden knap, kan
kartoffelmosen tilberedes af kartoffelmos-pulver.
Har du et lille
stykke bacon i huset, kan du give retten en ekstra
fin smag ved at
blande det ferske flæsk med nogle baconterninger.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.