Pastaruller fyldt
med skinke og gratinerede i en krydret tomatsauce. Det smager saftsuseme
godt. Retter med pasta hitter netop nu! Ret
nemt og lækkert
Tid: 35-40 min,
heraf 10-15 min til gratinering. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4
pers.
# Ingredienser
10 lasagneplader
300 g kogt skinke i
et helt stykke
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
1 ds. hakkede
tomater (400 g)
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
½ tsk salt
2 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Kog
lasagnepladerne i letsaltet vand i 2 min.
Lad dem løbe af og
skyl dem så i koldt vand.
Skær dem midt
igennem.
2. Skær skinken i 20
tykke stave.
Læg et stykke skinke
på hver lasagneplade og rul dem sammen.
Læg rullerne i et let smurt ovnfast fad.
3. Pil løg og
hvidløg og hak det fint.
Svits dem i olien i
en gryde.
Hæld tomaterne på og lad det koge i 10 min.
4. Smag saucen til
med oregano, basilikum og salt.
Hæld saucen over
rullerne og drys osten på.
5. Gratiner
cannellonirullerne ved 250 °C i 10-15 min.
Server retten med en
salat med peberfrugt.
Tips: Retten kan tilberedes i portionsforme og
gratineres på én gang.
Forme der bliver til
overs, kan fryses ned og siden optøs og
varmes i ovnen eller
mikroovnen.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta Lasagne Grønsager eller Skinke
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------