Her finder du en lækker opskrift på kød med ingefær. Gå på
opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. Retten
er et kæmpe hit ✅
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Stegetid: ca 50 min. Fryseegnet.
# Ingredienser
500 g flæskekød, fx
bov eller nakkekam
salt, peber
2 løg
2 peberfrugter
4 tomater
50 g frisk ingefær
eller 1 tsk tørret
1 dl vand eller
bouillon
* Tilberedning
1. Skær kødet i
skiver og krydr dem med salt og peber.
Pil løgene og skær
dem i skiver.
Skær peberfrugterne
i strimler.
Skold og flå
tomaterne.
Skær dem i både.
Skær den friske ingefær i tynde skiver.
2. Tænd for ovnen på
225 °C.
Bland kød, løg,
peberfrugter samt tomater og kom dem i et ovnfast fad.
Kom ingefærskiverne ved.
3. Hæld væden i
fadet og læg låg eller alufolie over.
Sæt fadet i ovnen i
50 min. eller til kødet er helt mørt.
Serveres med kogte kartofler eller groft brød samt en grøn salat.
Variation:
Brun de krydrede
kødskiver i olie i en gryde.
Tag dem op og læg
dem i et ovnfast fad.
Kom de skivede løg i
gryden og svits dem gyldne.
Tilsæt peberfrugt-strimlerne og lad dem svitse med ganske kort.
Kom løg og peberfrugter på kødet i fadet og tilsæt tomater samt ingefærskiver.
Fortsæt fra pkt. 3.
Find flere gode opskrifter med grønsager HER
Se alle de bedste opskrifter med ingefær HER