Kødet får en finere
aroma, hvis man bruger æbler med syrlig smag. Her er en virkelig lækker
ret med valnødder of grøn salat, det er altid godt!
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
600 g nakkefilet
uden ben
2 syrlige æbler
1 lille porre
1 squash
1-2 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
½ tsk knust
citronpeber
½ tsk ingefær
2 dl æblejuice
50 g valnødder
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler.
Skræl æblerne og
skær dem i både.
Skyl og striml porren.
Skyl squashen og
skær den tern.
2. Smelt fedtstoffet
i en stegegryde.
Når det er
stegeklart, lægger du kødet i og bruner det på alle sider.
3. Tilsæt så alt det
grønne og lad det stege med nogle min.
4. Krydr med salt,
knust citronpeber og ingefær.
Tilsæt æblejuicen og
lad gryden simre 20 min.
5. Rist valnødderne
på en tør stegepande.
6. Drys valnødderne
over gryderetten.
Server med landbrød og en grøn salat.
Tips: I stedet for nakkefilet kan du bruge
svinekoteletter.
Brun koteletterne, læg dem ovenpå æblerne og grønsagerne, krydr og lad det hele
efterstege i juicen.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------