Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca 45 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 8 personer.
# Ingredienser
til Nakkekamskoteletter i surkål
8 nakkekamskoteletter (mindst tykke)
1 dåse surkål ()
øl
1 tsk kommen
2 fed hvidløg
salt og peber
2 jævne kartofler
2 løg
2 spsk svinefedt
røget medisterpølse eller 8 bajerske pølser
*
Sådan laves Nakkekamskoteletter i surkål
1. Krydr koteletterne med salt og peber og læg dem lagvis
med surkål i en bredbundet gryde.
2. Tilsæt øl, kommen og pillet, delt hvidløg.
Lad retten snurre under låg en halv times tid.
3. Skræl kartoflerne og riv dem groft.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Smelt fedtet på en pande og svits kartofler og løg.
Kom blandingen i gryden til kødet.
4. Skær medisterpølsen i ret tykke skiver (bajerske kan forblive
hele), fordel dem over retten og lad den snurre under låg yderligere et
kvarters tid.
Server i gryden.
Tips: Server Landbrød til. Surkål sælges
ofte under betegnelsen Sauerkraut.
Retten kan mørne i ovnen ved
i 1-1¼ time.
Se til, at grydens ører kan tåle varmen.
I stedet for pølser kan du bruge gulerødder
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Nakkekam
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------