Forårsløg giver en
mild løgsmag, og bliver mere som en grønsag i mange retter.
Her er de grundlaget
i et lækkert tilbehør, hvor vi også bruger champignoner og syrlige æbler.
Tid: 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
250 g friske
champignon
1 bdt. forårsløg
1 æble
2 spsk smør eller
margarine
4 skiver nakkefilet
(a 150 g)
1 tsk salt
1 tsk rosépeber
* Fremgangsmåde
1. Skyl
champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl forårsløgene og
snit dem fint.
Skræl æblet og skær
det i tern.
2. Smelt 1 spsk af
fedtstoffet på en pande.
Svits løg, svampe og
æble et par min uden at det tager farve.
Tag det op og læg
det i en skål.
3. Smelt resten af
fedtstoffet på panden.
Når det er gyldent
og stegeklart steger du koteletterne 4 min på hver side.
Krydr med salt og
groft knust rosépeber.
4. Kog panden af med
lidt vand og server skyen til koteletterne og svampefyldet.
Giv kogte kartofler
til.
Tips:
I stedet for
nakkekoteletter kan du bruge skinkeschnitzel eller mørbrad.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------