Grundopskrift Fjerkræ. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kråsefars
ca 150 g kråser,
ethvert fjerkræ kan bruges (hjerte, kråse og lever)
100 g svinesmåkød
1 lille løg
1 kvist timian
1-2 æg
salt og peber
Endvidere:
125 g af skorpet franskbrød
1 dl fløde
*
Sådan laves Kråsefars
1. Læg det afskorpede franskbrød i en skål og hæld fløden
over.
2. Gør kråserne i stand, se Kråse, kråser.
Hak kråser, svinesmåkød og løg 2-3 gange gennem kødmaskinen.
3. Kom det hakkede kød i skålen og bland det med det
udblødte franskbrød, fløden og æggene.
Klip timian i og krydr med salt og peber.
Rør farsen godt igennem. Stil den koldt.
Tips: Brug kråsefarsen til farsering af fjerkræ.
Farsen kan krydres med et par spsk cognac og tilsættes 1
spsk hakkede pistacienøddekerner.
Kråsepostej:
Bland 100 g hakkede, svitsede champignon og evt. 12-14
pistacier i farsen.
Fyld den i et lille velsmurt, ovnfast fad og bag den 30-40 min.
ved 180 °C.
Se alle de bedste opskrifter med Kråser
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------