En perfekt gæsteret, som kalder dejlige ferieminder frem fra det solrige Spanien. Server med brød og salat. Her er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Tid: 50-60 min. 4-6
pers.
# Ingredienser
1 spsk olie
1 løg
2-3 fed hvidløg
½ peberfrugt
4 dl langkornede ris
9 dl vand
½ g safran
2 terninger
hønsebouillon
1 spsk olie
600 g parteret
kylling
½ tsk salt
1 fed hvidløg
½ peberfrugt
250 g frosne grønne
bønner
1 rød peberfrugt
1 ds muslinger (250
g)
1 pk scampi eller
krebsehaler (200 g)
PYNT: citronbåde,
rejer
* Fremgangsmåde
1. Opvarm olien i en
gryde der er stor nok til at rumme risene.
2. Pil og hak løg og
hvidløg. Skær peberfrugten i tynde strimler.
3. Svits det grønne
et par min. Tilsæt ris, vand, safran og bouillonterninger.
Lad det koge ca 15
min.
4. Opvarm olien til
kyllingen på en pande og brun kødet.
5. Drys med salt.
Pres hvidløget ud på panden og tilsæt hakket peberfrugt.
6. Eftersteg ved
svag varme under låg 10-15 min.
7. Læg
kyllingestykkerne over-i risgryden.
8. Tilsæt de frosne
bønner. De skal ikke tøes op. Lad det koge 4-5 min.
Skær peberfrugten i
strimler og kom den i.
9. Tilsæt muslinger
og scampi og varm retten godt igennem.
10. Pynt med
citronbåde og rejer.
Tips: Her er en lynopskrift på paella:
erstat
kyllingestykkerne med en færdiggrillet kylling, som du deler i mindre stykker.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling Paella Grønsager Skaldyr eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------