Denne kylling i champignon-fløde sauce er en super nem og
hurtig ret. Opskriften er helt perfekt, hvis du har travlt en dag. Den er også
meget lækker...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Stegetid: ca 45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2 kyllinger eller 1
poulard
1 dl hvedemel
salt og peber
3 spsk smør eller
margarine
250 g små løg
4 dl tør hvidvin
3 persillekviste
1 laurbærblad
2 selleriblade eller timiankviste
500 g champignon
2 dl piskefløde
* Tilberedning
1. Del kylling eller
poulard i portionsstykker.
Vend dem i salt- og
peberblandet mel.
2. Brun stykkerne i
fedtstof i en stegegryde på alle sider.
Tag dem op og brun
derefter de pillede løg.
3. Læg
kyllingestykkerne tilbage i gryden og tilsæt halvdelen af vinen.
Bind persillekviste,
laurbærblad og selleriblade sammen.
Kom det i gryden.
4. Læg låg på gryden
og lad retten småkoge i 40 min.
5. Rens imens
champignonerne og skær dem i skiver.
Svits dem i lidt
smør og kom dem derefter i retten sammen med resten af vinen samt fløden.
Lad det koge sammen
endnu 5 min.
6. Smag retten til
og server løse ris til sammen med en blandet salat.