Den lækreste ret på brød med kylling i cremet karry-tzatziki sauce, drysset med peanuts
og purløg. Den er bestemt værd at prøve til en god frokost
1 person.
Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 10 min. Kødet er Fryseegnet.
# Ingredienser
2-3 stk
kyllingeinderfilet (eller ½ kyllingebryst)
1 skive groft
rugbrød
2 blade krølsalat
2-3 spsk tzatziki
(eller 1 spsk revet agurk og 2 spsk fast, græsk yoghurt)
1 tsk mild karry
2 tsk rosiner
Drys: 2 tsk saltede
peanuts og 1 tsk purløg
* Tilberedning
1. Kog kyllingen ca
10 min i letsaltet vand.
Læg skyllede
salatblade på brødskiven.
2. Smag tzatzikien
til med karry og tilsæt afdryppet, let afkølet kyllingekød og rosiner.
3. Kom blandingen på
brødet og drys med peanuts og klippet purløg.