Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Vagtler med vinaigrette
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus stegetid
# Ingredienser
4 istandgjorte vagtler
salt og peber
150 g vindruer uden kerner
1 dl olie
4 løg
10 fed hvidløg
2 laurbærblade
6 spsk sherryeddike
16 skiver bacon
citronbåde til pynt
Pr. portion ca 458 kcal/1922 kj
38 g protein, 28 g fedt,
12 g kulhydrat
* Tilberedning
1. Vagtlerne drysses med salt og peber.
Pil skindet af vindruerne og halver dem.
2. Halvdelen af olien varmes op i en stegegryde, og
vagtlerne brunes i den.
Løgene og hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
3. På en pande varmes resten af olien op, og løg og hvidløg
steges glasklare i den.
Laurbærbladene tilsættes og steger med i 1 minut.
4. Der kommes salt og peber på løgene på panden, og de
tilsættes til vagtlerne sammen med eddiken.
Derefter steges baconskiverne på den samme pande.
5. Lad vagtlerne stege ved svag varme under låg.
Så deles de i kvarte, og hver del pyntes med nogle vindruer og en skive bacon.
Serveres med citronbåde.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------