Her er opskriften på den klassiske resteret, biksemad - og her med dyrekød. Biksemad er en enkel men velsmagende ret lavet af rester af stegt eller kogt dyrekød.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
500 g kogt eller
stegt dyrekød
125 g bacon
2 hakkede løg
salt og peber
750 g kartofler i
tern
20 g smør
1 syltet grøn agurk
4 æggeblommer
* Tilberedning
1. Skær kød og bacon
i tern.
Rist først bacon på
en pande.
Rist derefter løgene
i baconfedtet.
Drys salt og peber
på.
2. Rist imens
kartoffelterningerne møre i lidt fedtstof på en anden pande eller i gryde.
Bland dem i du øvrige
ingredienser og tilsæt hakket, syltet agurk.
3. Varm alt godt
igennem og server direkte fra panden med rå æggeblommer sat i halve skaller
på retten.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER