Under et luftigt og
krydret dække skjuler sig mange lækre ingredienser, som gør denne hverdagsret
til noget udover det sædvanlige. Det her er virkelig lækkert
Tid: 20-25 min,
heraf ca 8 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
4 hårdkogte æg
1-2 spsk smør eller
margarine
1 ds. tunfisk i vand (185 g)
15 grønne oliven
1 dl finthakket
purløg
1 tsk oregano
2 æggehvider
½ dl mayonnaise
⅓ tsk cayennepeber
1 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skær de hårdkogte
æg i skiver, læg dem i bunden af et let smurt ovnfast fad.
2. Lad tunfisken
løbe godt af. Skær de grønne oliven i skiver.
3. Fordel purløg,
tun og oliven over æggene. Drys med oregano.
4. Pisk æggehviderne
til fast skum.
Rør forsigtigt
mayonnaise, cayennepeber og ost i.
Hæld blandingen over
æg og tunfisk.
5. Gratiner fadet
ved 250 °C i ca 8 minutter. Server med salat.
Tips: Gratinsaucer med æggehvide kan ikke fryses.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Ost
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------