Middagsomeletter er
både god og nem mad, som er rimelig i pris og med mange variations-muligheder. Se
hvordan du laver en lækker omelet på pande, med peberfrugt, tomat, og ansjos.
Den smager fantastisk
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 25 min.
# Ingredienser:
6 æg
3 spsk fløde
salt, peber
1 peberfrugt
4 tomater
1 dåse tun i olie
(200 g)
evt. 1-2 spsk olie
4 ansjosfileter
2-3 spsk hakket
persille
* Tilberedning:
1. Pisk æg, fløde,
salt og peber let sammen.
Skyl peberfrugten og
skær den i tynde strimler.
Skold og flå
tomaterne og skær dem i både.
2. Hæld olien fra
tunfisken ned på panden og tilsæt evt. yderligere 1-2 spsk olie og
lad
peberfrugtstrimlerne snurre heri.
Kom tomater og
tunfisken plukket i mindre stykker på panden.
Hæld æggemassen over
og lad omeletten stivne ved svag til jævn varme.
Læg ansjosfileterne
ovenpå.
3. Drys hakket
persille over den færdige omelet og giv brød til.
1. Lad
peberfrugtstrimlerne snurre i olien få minutter.
Tilsæt derpå tomater
og tunfisk og lad det snurre med.
2. Hæld æggemassen
over og lad det stivne ved svag til jævn varme.
Læg ansjosfileterne oven på.
Se alle de bedste opskrifter med Æg og Omeletter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.