Beignetdej bruges til
fritering af alt fra fisk, grønsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller
grønsagerne sprøde og uimodståelige. Prøv det hele
30 min. ca. 3 dl dej
# Ingredienser
60 g hvedemel (ca. 1
dl)
50 g majsstivelse (ca.
1 dl)
1 tsk bagepulver
½ tsk fint salt
1 dl øl (evt vand)
1 æg
5 dl fritureolie eller
anden neutral olie, fx rapsolie
Fyld:
350 g torskefilet i
mindre stykker (ell. grønsager og æbleringe)
* Tilberedning
Bland mel, majsstivelse, bagepulver og salt i en skål.
Rør halvdelen af væsken i og pisk dejen glat.
Tilsæt resten af væsken og ægget og pisk dejen luftig.
Varm olien til 180 °C i en lille gryde.
Dyp fiskestykkerne i dejen og steg dem i olien ca. 3 min –
eller til de har en fin gylden farve. Vend dem undervejs.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys med flagesalt og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------