Emmenthaler-fisk er
en ny og spændende fiskeret, som kan laves af torsk-, sej- eller helleflynderfilet.
Super lækkert
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
4 tykke
torskefileter, sej eller fileter af helleflynder
salt og peber
1 citron
4 skiver
emmenthaler-ost
4 skiver kogt skinke
1 dl hvedemel
1 æg
1 dl rasp
100 g smør
* Tilberedning
1. Drys fisken med
salt, peber og citronsaft.
Læg den koldt i 10 min.
2. Skær et snit i
fileterne, fyld dem og paner dem som vist på de små fotos herunder.
3. Steg de fyldte
fileter i fedtstoffet på en pande, 7-8 min på hver side.
Server fisken
rygende varm med kartoffelsalat og en grøn salat til.
1. Skær et snit i
siden på fiskestykket, så der bliver en "lomme".
Dryp citronsaft i.
2. Fold osteskiven
omkring skinken og læg fyldet i fisken.
Luk åbningen med
kødnåle.
3. Paner
fiskestykkerne i krydret mel, derefter i æg og til sidst i letsaltet rasp.
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.