Alle, både store og små, unge og gamle elsker fiskepinde når de er perfekt gyldenstegte og serveres med en krydret remouladesauce.
• Saucen indeholder mindre fedt end færdigkøbt remoulade.
Forberedelse 15 min. Tilberedning 10 min. 4 portioner
#Ingredienser
4 fileter af koteletfisk eller anden fast fisk
1 dl rasp
1 tsk reven citronskal
½ tsk friskkværnet sort peber
¼ tsk salt
1 æggehvide
1 spsk olie
REMOULADESAUCE:
1 dl fedtfri mayonnaise
½ dl hakket syltet agurk
1 spsk finthakket porre
⅛ tsk
cayennepeber
* Tilberedning
1. Bland mayonnaise, agurk, porre og cayennepeber
godt i en skål.
Dæk med plastfolie og stil til side.
2. Bland rasp, citronskal, peber og salt i en dyb tallerken.
Bland godt.
3. Skær 3 cm brede skiver af fiskefileterne.
Pisk æggehviden let.
Dyp fisken i æggehviden og lad det overflødige løbe af.
Panér derefter i raspblandingen.
Tryk til med fingrene så paneringen sætter sig fast.
4. Opvarm olien på en pande til den er godt varm uden at
ryge.
Læg fisken på og steg i 10 min.
Vend stykkerne kontinuerligt.
Anret på et fad og server med remouladesaucen.
Festlige fiskepinde med dip:
Pr. portion: Energi: Kcal 185 = kJ 777
Kulhydrat 12 g Protein 23 g Fedt 5 g (24%) Fibre 1 g
• En ret som indeholder meget protein.
Tips:
Sørg for at fisken er helt dækket af paneringen
inden den steges.
Paneringen gør at fisken bevarer sin spændstighed
og smag.
Opvarm olien inden fisken steges,
så bliver fiskepindene sprøde.
Temperaturen bør være konstant under
stegetiden, ellers bliver paneringen blød.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.