Lækker fiskesuppe med lutter lækkerier. Her får du den
bedste opskrift på en fyldig fiskesuppe som kan serveres til både hovedret
eller som forret - få opskriften på fiskesuppe med muslinger, torsk og tomater
her
Til 4-6 personer. Tilberedningstid:
ca ½ time
# Ingredienser
25 g smør
1 spsk olie
1 knsp safran eller
gurkemeje
2 løg
1 fed hvidløg
2 stilke blegselleri
1 gulerod
1 porre
1 liter
fiske-grundsuppe, evt. fiskebouillon af terning
1 ds (400 g) flåede
tomater
500 g torsk
1 ds (450 g)
muslinger naturel
* Fremgangsmåde
1. Kom smør og olien
i en stor gryde og svits safran eller gurkemeje.
Tilsæt pillede,
finthakkede løg og hvidløg.
2. Skyl blegselleri,
gulerod og porre.
Skær alting i
skiver, der kommes i gryden.
Lad det svitse.
3. Tilsæt kogende
grundsuppe samt tomater uden væde.
4. Skær torsken i
skiver eller tykke terninger, der dampes i suppen 5-8 min. efter tykkelse.
Fisken skal være
hvid og fast.
5. Tilsæt muslinger
(se også friskkogte muslinger s. 43) uden lage.
Varm det hele igennem.
Smag suppen til.
6. Suppen serveres
meget varm fx med grovbrød til.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.