Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca 8 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til Helleflynder,
stegt:
4 skiver helleflynder (à 200 g)
30 g hvedemel (3 spsk)
salt og hvid peber
40 g smør
1 citron
*
Sådan laves Helleflynder,
stegt:
1. Skyl fiskeskiverne kort og koldt og tør dem straks.
Bland hvedemel, salt og peber og vend fiskeskiverne heri.
2. Varm smørret gyldent på panden og steg fiskeskiverne ved
jævn varme ca 4 min på hver side.
3. Læg fisken på et fad, garner med citronbåde og server
straks.
Server smeltet eller brunet smør og dilddryssede
pillekartofler til.
Tips: Smørristede
asparges, stuvet spinat eller Citronsauce
passer også til.
Eller server med årstidens grønsager, se fx Grønsager, smørdampede.
Se alle de bedste opskrifter med Helleflynder
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------