Den klassiske fristelse i flydende form! Med hjælp fra foodprocessor og bouillonterning kan du tilberede den fyldige og lækre suppe på ingen tid.
Tid: ca 20 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 løg
6 kartofler
1 spsk smør eller
margarine
1 liter grønsagsbouillon
af terning
1 ds. ansjosfileter (125 g)
1 bdt. purløg
1 dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Skræl løgene og
skær dem i skiver.
Skræl kartoflerne og
skær dem i tynde strimler.
Det går let og
hurtigt i foodprocessoren.
2. Svits løg og
kartofler i fedtstoffet i en stor gryde.
3. Tilsæt grønsagsbouillonen
og lad det koge ca 10 minutter.
4. Hæld væden fra
ansjoserne, men gem den, skær ansjoserne i strimler og hak purløget fint.
5. Kom ansjoser,
purløg og fløde i gryden.
Smag evt. til med
lidt af ansjosvæden.
6. Server suppen
straks med brød og ost.
Tips: Suppen er perfekt at fryse ned i
portionspakninger, til en lynfrokost eller et let måltid ved aftenstide.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------