Frokost. Arbejdstid: 20 min. Trækketid: mindst 1 time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til Karrysild
2-3 marinerede (krydder)sild eller 4-6 fileter
6 cornichons eller 2 syltede agurker
1 (skalotte)løg
Sauce:
100 g mayonnaise
½ dl ymer eller piskefløde
1-2 tsk karry
1 tsk citronsaft
salt og peber eller ½ tsk knust koriander
Endvidere:
2 hårdkogte æg og dild
*
Sådan laves Karrysild
1. Fileter de marinerede sild, hvis de er hele.
Skær de marinerede sildefileter i mundrette stykker.
Skær cornichonerne i skiver eller agurkestykkerne i
terninger.
Pil løget og hak det fint.
Kom silde- og agurkestykker i en skål og bland løget i.
Sauce:
2. Rør mayonnaise og ymer (eller let pisket fløde) sammen.
Tilsæt karry og citronsaft og gerne lidt af marinaden fra
silden.
Smag saucen til med salt og peber (koriander).
3. Bland saucen i skålen med sildestykkerne.
Lad det trække et svalt sted en times tid, gerne længere.
4. Garner karrysilden med æggeskiver og læg lidt klippet dild
over.
Spis groft rugbrød til.
Tips: Tomatbåde kan serveres til eller på silden.
Saucen kan yderligere tilsættes 4 små, kogte kartofler
skåret i terninger.
Se de bedste opskrifter med Karry
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------