Prøv
at erstatte rugbrødet med en sprød kartoffelkage til sildene. En skøn
frokostanretning, der også kan serveres som natmad.
Arbejdstid:
35 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til :
Kartoffelrösti:
350
g kartofler (groftrevne)
salt
og friskkværnet peber
2
spsk olie
Tilbehør:
125
g gammeldags modnede sild
4
spsk cremefraiche
2
små tomater (både)
4
grønne salatblade
½
løg (tynde skiver)
*
Sådan laver du Kartoffelrösti med sild:
Dup
de revne kartofler tørre med et rent viskestykke og krydr dem med salt og
peber.
Varm
en slip let-pande med 1 spsk olie på.
Form
2-4 flade pandekager og steg dem gyldne på undersiden ved jævn varme i ca. 10 min.
Hæld
det sidste olie på panden, vend kartoffelkagerne og steg dem færdige ca. 10 min.
Skær
sildene i mindre stykker og anret dem på kartoffelkagerne med cremefraiche,
tomat, salat og løg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD