Prøv en burger med fisk - den er hurtig og nem at lave. Lakseburger
eller skal vi kalde det fiskefrikadelle med storhedsvanvid?
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 15
min.
#
Ingredienser til Lakseburger med pikant flødeost:
2
store bløde boller (gerne grove)
2
stykker laksefilet (i alt 250-300 g)
salt
og friskkværnet peber
Pikant
flødeostecreme:
125
g flødeost naturel
2-3
stilke bladselleri
½
rød peberfrugt
2 spsk
purløg
lidt
frisk dild
evt.
½ tsk paprika
Tilbehør:
lidt
grøn salat fx frisesalat og blade af bladselleri
*
Sådan
laver du Lakseburger med pikant flødeost:
Krydr
laksestykkerne med salt og peber på kødsiden.
Læg
dem med skindsiden op ad på bagepapir i et ovnfast fad.
Sæt
det i ovnen ved 150 °C i 10-15 min., til fisken er lige akkurat gennembagt.
Rør
flødeost med små fine stykker bladselleri og peberfrugt.
Tilsæt
fintklippet purløg, dild og evt. paprika.
Smag
til med salt og peber.
Varm
bollerne i ovnen.
Flæk
dem, og smør over- og underboller med flødeostecremen.
Læg
bagt laks imellem sammen med salat og bladselleriblade.
Server
straks.
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD