Spar
på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele på en pande. En nem
opskrift på laks stegt i pande med løg, bønner og kartoffeltern
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20
min.
# Ingredienser til Laksepande:
250
g laksefilet
1 spsk
olie
1
løg eller rødløg
400
g kogte kartofler
200
g frosne bønner
2 tsk
kapers
1
dl cremefraiche
1
bundt purløg eller 2-3 forårsløg
salt
og peber
*
Sådan laver du Laksepande:
Skær
laksen i terninger, og krydr dem med salt og peber.
Pil
løget, og hak det fint. Skær kartoflerne i terninger.
Brun
laksestykkerne på en varm pande med olie.
Tag
dem af panden.
Steg
løgene på laksepanden i 5 min.
Tilsæt
kartoflerne, og steg i 5 min.
Tilsæt
bønner, krydr med salt og peber, og steg et par min. mere.
Tilsæt
laks og kapers, og varm retten igennem.
Server
med cremefraiche og fintsnittet purløg eller forårsløg.
TIPS:
Du kan også bruge røget laks, der så skal tilsættes umiddelbart før servering.
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD