4 portioner. Forberedelsestid: 15 min + 2 timers afkøling. Tilberedningstid: ingen
# Ingredienser
90 g blødgjort smør
1 lime revet skal fra
1 spsk limesaft
1 spsk stødt sød paprika
1 spsk worcestersauce
210 g afdryppet og smuldret laks (fra dåse)
1 stor skrællet og hakket agurk (udkernet)
2 tsk salt
2,5 dl cremefraiche
ristet brød i tykke skiver
* Tilberedning
1. Smør, limeskal, saft, paprika, worcestersauce og laks
moses med en gaffel i en skål.
Øs blandingen op i et lille fad og afkøl i køleskab i 2-3
timer.
2. Læg den hakkede agurk i en lille skål. Drysses med salt
og hviler i en time.
Skyl med koldt vand og afdryp godt. Dup tør med køkkenrulle.
Bland agurk og cremefraiche.
3. Laksepateen fordeles på skiver af varmt brød og serveres
med en skefuld agurkesauce på den ene side af tallerkenen.
Prøv sammen med:
Hovedret: Lammekølle
med blandede grønsager
Dessert: Grand
Marnier-soufflé og appelsinsmørsauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.