Forret. Arbejdstid: 25-30 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Laksetatar
400 g ferskrøget eller rå laks
Tilbehør:
4 æggeblommer
1 løg
2-3 spsk kapers
5 cm peberrod
dild
Endvidere: ristet brød, surbrød eller rugbrød
*
Sådan laves Laksetatar
1. Befri laksestykket for skind og ben (og en evt røghinde).
Et større stykke laks, fx en hel lakseside, kan skrabes
langs med fibrene.
Men laksekødet kan også hakkes med en tung, skarp kniv.
2. Fordel det hakkede/skrabede laksekød på 4 tallerkener som
bøftatar.
Evt, men ikke nødvendigvis, på en skive brød.
Det kan også serveres til.
3. Anbring en æggeblomme, evt. i skal, midt på tataren og
læg små bunker af finthøvlet peberrod, kapers og hakket løg ved.
Pynt med dild.
Tips: Bruges der rå laks, skal det være en helt
friskfanget fisk.
Se alle de bedste opskrifter med Laks
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------