Her får du fiskepålæg og tilbehør i flere spændende udgaver.
Fx Torskefrikadeller, Sojasauce til fiskefrikadeller, Sejpålæg eller Tunmousse.
Forberedelse: 10
min. 8 personer.
# Ingredienser
2 løg
1 spsk kapers
1 bundt bredbladet
persille
1 spsk cremefraiche
4 røgede
makrelfileter
saften af 1 citron
salt og peber
* Tilberedning
Pil løgene, og hak
dem.
Kom kapers, løg og
persille i en foodprocessor, og hak dem kort.
Tilsæt cremefraiche,
makrelkød og citronsaft. Hak det igen.
Smag til med salt og
peber.
Torskefrikadeller
Rør 600 g hakket torskefilet sammen med 1 tsk salt,
2 spsk mel, 1 tsk sukker og 1 tsk soja.
Lav små kugler af blandingen.
Tryk dem lidt flade, og steg dem i smør eller olie.
Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.
Sojasauce til fiskefrikadeller
Serveres med en sauce af halvt soja, halvt sake (el. sherry,
portvin)
Tilsæt citronsaft og hakket purløg.
Sejpålæg
Kog nogle mørksejfileter i bouillon. Hak fileterne.
Tilsæt 4 æggeblommer og tomatpasta.
Tilsæt æggehvider pisket til toppe, og smag til med salt og
peber.
Bages i 20 min i en smurt brødform.
Tunmousse
Hak 200 g tun og 60 g smør fint sammen i en foodprocessor
med
1 stænk olie, saft og skal af 1 citron, oregano,
korianderfrø, salt og peber
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------