Ved Middelhavet finder vi et stort udbud af salater, mange af dem med skaldyr. I den dejlige Middelhavssalat er der blandet skaldyr og hønsekød, der er en fin kombination.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min.
# Ingredienser
1 salathoved
4 tomater
1 dåse tunfisk i
vand eller olie
1 dåse artiskokbunde
eller -hjerter
200 g rejer
10-12 fyldte oliven
evt. en rest kogt
hønsekød
50-100 g mayonnaise
citronsaft
3-4 spsk tomatpuré
paprika, salt, peber
1 bdt dild
* Fremgangsmåde
1. Skyl og tør
salaten og beklæd en salatskål med bladene.
Skold og flå
tomaterne og del dem i kvarte.
Væden hældes fra
tunfisk og artiskokker som deles i mindre stykker.
Skær oliven og evt.
hønsekød i skiver.
Kom alle
ingredienserne i salatskålen, og læg rejerne ovenpå.
2. Smag mayonnaise
til med citronsaft, tomatpuré, paprika, salt og peber.
Tilsæt fintklippet
dild.
Kom dressingen over salaten og garner med dildkviste.
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------