Forret. Arbejdstid: 30 min. Svær at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Østers naturel
24 friske østers
Tilbehør: citron, ristet brød, smør
Endvidere: knust is, tang
*
Sådan laves Østers naturel
1. Åbn østerserne.
Læg østersen på en ren, fugtig klud i en hul hånd med den
buede side nedad.
Hold godt fast.
2. Stik en østerskniv eller en stump urtekniv ind i den
toppede ende og skær lukkemusklen igennem så tæt på den flade skal som muligt.
Skær hele vejen rundt, vrid nænsomt, skallen splintres let.
3. Løft skallen af og gå østersen efter for splinter.
Fjern evt. »skægget«, den mørke krans, der omgiver
østerskroppen, og skær østersen fri fra skallen, eller lad hver især gøre det
ved bordet.
4. Anbring østersen i den dybe skal på et lag knust is med
tang over.
Server citronbåde, ristet brød og smør til.
Tips: Husk skylleskåle.
Se østers,
åbning af og østers.
Fiskehandleren åbner gerne østerserne.
Fortæl ved bestillingen, hvornår de skal bruges, så
fiskehandleren kan åbne dem senest muligt.
Se alle de bedste opskrifter med Østers
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------