Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Hovedret Aftensmad. Arbejdstid: 30 min. Kogetid i alt: ca.
25 min. Retten kan fryses. (4 personer) Middelsvær at lave. Retten er dyr.
# Ingredienser til Abalone
med svampe:
1 ds
abalone (ca. 400 g)
saften fra abalonedåsen
250 g friske østershatte
5 forårsløg
½ grøn peber frugt
4 spsk olie
2 spsk risbrændevin (sake) eller sherry
1-2 tsk ægte sojasauce
½ tsk sukker
1 spsk Maizena
Tilbehør:
2 dl langkornede ris
4 dl vand
1 tsk salt
* Sådan laves Abalone
med svampe:
1. Begynd med risen.
Kog vandet op, tilsæt salt og kog risen for svag varme under
låg, ca. 20 min.
2. Gør imens østershattene i stand og skær dem i mindre
stykker.
Skær forårsløgene i skiver, alt det grønne skal med.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner og skær den i
smalle strimler.
Skær abalonen i tynde skiver.
3. Svits grønsagerne i olie i 1-2 min.
Tag dem op og hæld sojasauce, risvin og saften fra abalonen
i gryden.
Lad det koge op. Tilsæt sukker.
Rør Maizenamelet ud i lidt vand og jævn saucen.
4. Kom de tynde abaloneskiver i og lad dem koge med 1 minut.
Tilsæt de svitsede grønsager.
Server straks, og Server de løse ris til.
Tips: Abalonen må ikke koge længere end 1-2 min. Så bliver
den sej.
Se de bedste opskrifter med
abalone HER
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------