Forret. Arbejdstid: 15 min. Skal trække: 15 min. Let at
lave. Pris: Mellem.
# Ingredienser til Agurkesalat,
japansk:
1 salatagurk
1 ds krabbekød
(170-200 g)
4-5 spsk sesam-
eller jordnøddeolie
1 spsk vineddike
½-1 spsk kinesisk
soja
Pynt:
1 spsk hakket dild
2 hårdkogte æg
* Sådan laves Agurkesalat,
japansk:
1. Skræl agurken, skær den i tynde skiver.
Drys med lidt salt og lad dem trække ca. 15 min.
2. Skyl agurkeskiverne og tryk dem fri for væde.
3. Pluk krabbekødet i mindre stykker.
4. Læg agurk og krabbekød i en skål.
5. Rør olie og vineddike sammen og smag til med soja.
Hæld marinaden over agurk og krabbekød umiddelbart før
servering.
6. Pynt salaten med hakket dild og kvarte hårdkogte æg.
Tips: Rejer kan erstatte krabbekødet. I sæsonen bruges
friske krabbekløer.
Vagtelæg kan erstatte hønseæg. Regn med 5-6 hårdkogte vagtelæg
(evt. fra glas).
Se de bedste opskrifter med
Agurk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------