Asiatisk inspireret forret eller ret til 1 person; cocktail
med avocado, skaldyr, oliven, tomat og æg. Og måske bedre end klassisk
rejecocktail – prøv selv
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
300 g muslinger, rejer blæksprutte og tunfisk
4 sorte oliven
1 tomat
1-2 kviste persille
1-2 kviste purløg
1 fed hvidløg
½ tsk salt
½ dl olie
1 spsk vineddike
salt og friskkværnet peber
lidt sukker
1 hårdkogt æg
Yderligere:
1 mellemstor avocado
saften af ½ citron
* Tilberedning
Kom rejer, muslinger, blæksprutte og tunfisk i en skål.
Halver de sorte oliven og tag stenene ud.
Skold og flå tomaten og skær tomatkødet i små terninger.
Kom oliven og tomat i skålen.
Hak persillen fint og klip purløget fint.
Stød hvidløget med salt i en morter.
Pisk olie og vineddike sammen og rør persille, purløg og
hvidløg i.
Smag marinaden til med salt, peber og et nip sukker.
Hak ægget fint og bland det i.
Hæld marinaden over skaldyrene og bland godt.
Flæk avocadoen og tag stenen ud.
Dryp frugtkødet med citronsaft, så det ikke misfarves.
Anret skaldyrssalaten i de halve avocadoer og server.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.