Serveres som forret eller til natmad. Du skulle prøve denne gratinerede grapefrugt med skaldyr og blegselleri, som giver det helt rigtige kick i denne måned
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20-25 min. Gratineringstid: 5-10 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2 store grapefrugter
1 lille dåse blåmuslinger
100 g pillede rejer
2-3 stilke blegselleri
100 g mayonnaise
1-2 spsk citronsaft
salt, peber
2 æggehvider
* Fremgangsmåde
1. Skær grapefrugterne
i halve og tag frugtkødet ud.
Skær hvide hinder fra
og fjern stenene.
Skær frugtkødet i små
stykker.
Si væden fra muslingerne
og snit blegsellerien meget fint.
2. Bland muslinger, grapefrugtkød,
rejer og blegselleri.
Kom det i grapefrugtskallerne.
Sæt dem i et ovnfast
fad.
3. Rør mayonnaisen sammen
med citronsaft.
Smag til med salt og
peber.
Pisk æggehviderne stive
og vend dem i mayonnaiseblandingen.
4. Kom mayonnaiseblandingen
over fyldet i grapefrugtskallerne.
Sæt fadet i en 200 °C varm ovn i 5-10 min, eller til overfladen er gylden.
Serveres straks som forret eller til natmad.
Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------