Skaldyr smager
dejligt naturel, men de er også delikate i både varme og kolde anretninger.
Til 4-5 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
Kød fra 1 kogt
hummer eller 10 jomfruhummere
200 g mayonnaise
1 dl fløde (13%)
4 spsk grofthakket,
dampet spinat
2 avocado
1-2 spsk citronsaft
salt og hvid peber
1 lille bdt dild
* Tilberedning
1. Tag nogle pæne
hummerstykker fra til pynt.
Rør mayonnaisen med
fløden og bland spinaten i.
2. Skær avocadoerne
midt igennem og fjern skallen.
Skær avocadokødet i
små stykker.
Tag lidt fra til
pynt og kom resten i dressingen.
3. Smag dressingen
til med krydderier og citronsaft og bland små stykker hummerkød i.
4. Kom salaten i en
skål og pynt med hummer- og avocadostykker.
Pynt evt med frisk
dild.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter
på skaldyr HER