Pasta og svampe er en gennemprøvet og altid god kombination. Her rører du hurtigt en cremet svampesauce sammen med sprød bacon, muslinger og skivede oliven.
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g pasta
vand
salt
SAUCE:
1 ds. champignonsuppe (300 g)
½ dl vand
1½ dl cremefraiche 18%
1 ds. muslinger i
vand (200 g)
10-15 grønne oliven med piment
2 spsk hakket purløg
150 g bacon
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
Til denne sauce
passer det bedst med spaghetti eller penne.
2. Kom
champignonsuppen i en gryde. Tilsæt vand og bring det i kog.
3. Tilsæt cremefraiche,
afdryppede muslinger, skivede oliven og purløg.
4. Klip bacon i
strimler og steg dem hurtigt på en tør pande.
5. Drys de stegte
baconstrimler hen over saucen.
6. Server den varme
pasta med champignonsaucen.
Suppler evt. med blandet salat og brød.
Tips: Erstat den almindelige pasta med fuldkornspasta.
Smagen bliver fyldigere og retten mere fiberrig.
Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr Pasta Grønsager eller Bacon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------