Lækker opskrift på stegte kammuslinger på frisk salat - en
lækker lille ret som er perfekt til forretten.
Til 4 personer på 10 min.
# Ingredienser
3 blandet salat, fx romaine, mizuna, frisée og hovedsalat
2 spsk olie
2 spsk valnøddeolie
1 spsk balsamico eddike
1 skalotteløg
salt og peber
8 friske kammuslinger
2 spsk
pastis (Richard, Pernod el. lign.)
*
Fremgangsmåde
Skyl og tør salaten omhyggeligt.
Hak løget meget fint, bland dressingen og vend salaten heri.
Skyl kammuslingerne og dup dem helt tørre.
Kom olie på panden og læg kammuslingerne på, når den er hed.
Steg dem i ca. 20 sekunder på hver side.
Tilsæt pastis lige før kammuslingerne er færdige og lad den
hurtigt stege næsten væk.
Drys kammuslingerne med salt og peber, læg dem på salaten.
Hæld pastisresten fra panden over og servér med det samme
med fx flute til.
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter