Kokosmælk og
citrongræs giver denne dejlige karrysuppe et asiatisk touch. Hjemmelavet
og den absolut bedste opskrift. Det er kærlighed lige ind i munden ❤
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 20 min.
# Ingredienser
1 porre
200 g savoykål
3 gulerødder
evt. 1 stilk citron
græs
1 spsk olie
1 spsk karry
2 fed hvidløg
(finthakket)
2 spsk ingefær
(friskrevet)
1 liter bouillon
2 dl kokosmælk
3 spsk limesaft
2 tsk sukker
200 g forkogte kinarejer
(gerne med halen på)
Tilbehør: jasminris
* Tilberedning
1. Skær porren og
kålen i tynde strimler og gulerødderne i tynde stave.
Hak den nederste rod
af citrongræsset fint.
2. Varm olien op i
en gryde, og svits karryen kort heri.
Tilsæt grønsager,
citrongræs, hvidløg og ingefær.
Svits det hele ca 1
min, og kom om bouillon og kokosmælk i.
3. Kog suppen ca 10
min, smag til med limesaft og sukker, og kom rejerne i.
Varm suppen kort
igennem.
Server risen i
separate skåle.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.