Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx
Kyllinge-nudelsalat, Nudler med sprøde grønsager, Sesam-nudelsalat eller
Myntedressing til nudelsalat – de bedste forretter
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
100 g frosne sukkerærter
200 g kinesiske
nudler
½ tsk jordnøddeolie
1 gulerod
200 g kogte, pillede
rejer
100 g bønnespirer
1 bundt mynte
salt og peber
1 spsk soja
* Tilberedning
Kog de frosne
sukkerærter i letsaltet vand 10 min.
Giv nudlerne 3 min i
kogende vand tilsat et par dråber jordnøddeolie.
Skræl guleroden
imens, og riv den.
Når nudlerne og
ærterne er færdige, så hæld vandet fra,
og køl dem af i
isvand.
Bland alle
ingredienserne sammen i en skål, og krydr med peber.
Server med soja og
et par stilke mynte.
Kyllinge-nudelsalat
Brug 1 kogt kyllingebryst i tern i stedet for rejer.
For at få en syrlig smag tilsættes nogle stykker rød
grapefrugt
samt saften af 1 limefrugt.
Nudelsalat med sprøde grønsager
Skær guleroden i stave, skær en stilk bladselleri i skiver.
Tilsæt 150 g revet hvidkål i stedet for ærter.
Sesam-nudelsalat
Tilsæt et par dråber sesamolie og 1 spsk ristet sesamfrø.
Myntedressing til nudelsalat
Bland et lille bæger yoghurt naturel med 1 tsk dijonsennep,
1 spsk citronsaft og 1 spsk hakket mynte.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------